Svartpeppar är nyttigt

Svartpeppar

Tänk att ett litet torkat bär, svartpepparn, är den mest populära kryddan i hela världen. Och den är nyttig också. Driver ut gas, renar blodet. Mycket bra att ha på melon, som annars kan vara svårsmält. Koka en halv tesked hela pepparkorn i vatten i fem minuter och du får ett te som är bra för den som har atrit och astma. Hur vet vi det här? Jo, vi har läst ”Food for Health and Healing.


 

Black pepper

A small dried berry, black pepper is the most popular spice in the world, and a very beneficial food. When freshly ground, it. is an effective blood purifier. It aids the digestion of the food, and forces out gas from the bottom of the stomach. Sprinkled on melons it prevents the formation of intestinal gas. When taken in large quantities, it will make a person sweat.
By boiling a half teaspoon of whole peppercorns in water for five minutes, you can make a tea which is useful in treating arthritis and asthma. And how do we know all this? Because we read ”Foods for Health and Healing”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s