Vad åt en vegetarian på 70-80-talet?

MATLAGNING

Vi tror att vegetarianen då åt sallad, mycket råkost och bönor. När man läser The Golden Temple Vegetarian Cookbook, så inser man att det fanns ett behov av varm, vällagad vegetarisk mat. Något mer än den där kalla salladen. Och Yogi Bhajan, vår yogafavoritguru, uppmuntrade sina yogisar att starta en hel restaurangkedja: The Golden Temple Natural Food Restaurants som tydligen fanns över hela USA. Och i kokboken samlades de bästa favoriträtterna.


What did a vegetarian eat in the 70’s and 80’s?

We believe that a vegetarian mostly ate salad, lots of raw salad and beans. When you read The Golden Temple Vegetarian Cookbook, you will realize that there was a need for hot, well-cooked vegetarian food. Something more than just that cold salad. And Yogi Bhajan, our favorite yoga guru encouraged his yogis to start an entire restaurant chain: The Golden Temple Natural Food Restaurants that apparently existed across the United States. And in the cookbook were the top favorite dishes.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s