Vad är skillnaden mellan yogamat och vegetarisk mat?

råvaror-alla-20140424-med-oskärpa

Hm, svår fråga. Yogamat är nog alltid vegetarisk, det kan vi konstatera. Men kanske menar vi med yogamat, mat som också har syfte att stimulera och balansera kroppen och få den att må ännu bättre. (Fast det gör ju vegetarisk mat också…). I de spännande böckerna ”Food as Medicine” och ”Foods for Health & Healing” finns mat som sägs vara extra lämplig vid olika hälsotillstånd. Vi kommer provlaga den maten också och berätta om den här i bloggen. För det är en så skön tanke, att äta sig friskare.


What is the difference between yoga food and vegetarian food?

Hmm, tough question. Yoga food is probably always vegetarian, that we can state. But perhaps we mean with yoga food, food that also has the aim of stimulating and balancing the body and make it feel even better. (But so does vegetarian food too …). In the exciting books ”Food as Medicine” and ”Foods for Health & Healing” is food that is said to be especially suitable for various health conditions. We will test cook that food as well and tell about it in this blog. Because it’s such a nice thought, to eat to become healthier.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s