Inspirerad av…

Julie & Julia

Kommer ni ihåg filmen Julie & Julia. Filmen om tjejen som bloggade http://juliepowellbooks.com/blog.html om hur hon provlagade sig igenom Julia Childs franska kokbok. Ja, det hela bygger på en verklig händelse och efter bloggen blev det film och evig berömmelse.

Nu tänker vi göra samma sak. Vi ska laga oss igenom Yogi Bhajans och andra kundaliniyogisars kokböcker och så ska vi äta och prata och skriva om det. Det finns risk för att det inte blir ett recept per dag, men ett inlägg per dag kan vi väl lova?

Kan det bli roligare?

Filmen.. ja, den gör vi sen. Vem ska spela mig? Och vem ska spela Mia? Det tål att funderas på.


Inspired by…

Do you remember the movie Julie & Julia. The film is about the girl who blogged http://juliepowellbooks.com/blog.html, how she cooked her way through Julia Child’s French cookbook. Yes, the whole thing is based on a real event and after the blog there was a the movie and eternal fame.

Now we do the same thing. We will cook our way through Yogi Bhajan and other kundalini yogis cookbooks and we’ll eat and talk and write about it. There is a risk that there wo’nt be a recipe per day, but one post per day, we think we can promise?

Can it get any better?

The movie .. yeah, we make it later. Who’s gonna play me? And who will play Mia? It can be thought of.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s